Voor aanzicht

Recht voorstaand
U kunt overal rondom ons winkelcentrum onbeperkt gratis parkeren. Bij regen kunt vanuit de (gratis) overdekte parkeergarage droog bij ons binnenlopen.
Indien u met de fiets komt kunt u deze in de gratis bewaakte stalling plaatsen.
U vindt ons schuin tegenover de hoofdingang van Albert Heijn. Direct naast ons zit de Action.

Gratis parkeerplaatsen: 1150

Action rechts

Langslopend richting de Action

Onze salon is gevestigd in het winkelcentrum de Mare in Alkmaar. De Mare is een “open” winkelcentrum. Recent is het hele winkelcentrum grondig vernieuwd waarmee de meeste winkels nu overdekt te bereiken zijn. U winkelt dus gezellig in de open lucht maar wel altijd droog.
Het winkelcentrum de Mare is een van de grootste winkelcentra boven het Noordzee kanaal. Met alle bekende winkelketens en enkele verassingen is het een gezellig winkelcentrum.

U vindt direct rechts naast ons de Action.

Breedte winkelpui: 5 meter

Scapino links

Langslopend richting Scapino

Direct voor onze voordeur is een glijbaan in de vorm van een draak. U kunt uw kind of kinderen ook gerust mee naar binnen nemen, voor de kleintjes hebben we een speelhoekje.
We zitten tussen Scapino en de Action, u bent van harte welkom.

Breedte winkelpui: 5 meter

Interieur overzicht

Ruime behandelplaatsen
We hebben gekozen voor een sfeervol klassiek interieur welke we ook wel tegen komen in Grand Cafes. Onze salon heeft een “L” vormige oppervlakte waardoor we veel gezellige behandelplaatsen hebben kunnen realiseren.
Alle behandelplaatsen zijn zeer ruim van opzet en voorzien van een eigen climazon.

Salon oppervlakte: 110 m2

Behandelplaatsen: 10

Wasbakken

Voldoende stoel-wasbak combinaties

We hebben 5 ruim opgestelde comfortabele stoel-wasbak combinaties tot onze beschikking. Wachttijden kunnen we hierdoor tot een minimum beperken.

aantal wasbakken: 5

Interieur binnenlopend

Prettige sfeer
Zodra u bij ons naar binnenstapt ziet u na de ontvangst counter gelijk een comfortabele bank. Hier zult u echter nooit lang hoeven te wachten. Door ons unieke concept behoren zijn wachttijden tot een minimum beperkt.
U kunt voorafgaand aan uw bezoek een afspraak maken voor een behandeling. U wordt dan ook werkelijk op dit tijdstip geholpen.

U bent natuurlijk ook welkom zonder afspraak. Bij binnenkomst kunnen wij u direct helpen of maken direct een afspraak met u op het eerst mogelijke tijdstip.
U kunt in de tussentijd uw boodschappen doen of ontspannend winkelen zonder onnodig bij ons op uw beurt te moeten zitten wachten.

Gemiddelde wachttijd: 5 minuten

Interieur naar buiten

Kassa

Als u tevreden richting kassa loopt kunt u onze Verzorgings-, styling en dermatologische producten niet missen. We verkopen de volledige lijnen van Keune en Mediceuticals.
U vindt alle producten ook in onze webshop.

Verzorgings producten: Keune

Styling producten: Keune

Dermatologische producten: Mediceuticals