De KILLON Clipin extensions echt haar zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van 100% Indiaas haar. KILLON selecteert alleen Remy gesorteerd haar, dit houdt in dat alle haarschubben in dezelfde richting staan. Hierdoor zullen de haren niet snel klitten of knopen en geeft het een mooie glanzende bos haar. De stevige clips maken het makkelijk de Clipin extensions te bevestigen.
We leren je de extensions zelf te plaatsen en snijden desgewenst de extensions op maat in je haar. Het is ook mogelijk jouw eigen haarkleur aan te passen aan de gekozen extensions.

Om de Killon Clipin extensions goed te onderhouden adviseren we de Clipin extensions te borstelen vanaf de haarpunten naar de aanzet. Trek NIET te hard aan het haar tijdens het borstelen. Serums houden het haar glimmend en zijdezacht, zorg dat je deze producten niet bij de aanzet aanbrengt.
Om de extensions te verzorgen gebruik je shampoo zonder proteïne zodat deze vocht inbrengend werkt. De extensions blijven zacht en soepel met een conditioner zonder keratine. Nadat het haar is gewassen adviseren wij om er een (weinig) olie in te doen (bijvoorbeeld Argan olie).


KILLON Clipin extensions drooginstructies

Spuit leave-in conditioner op de nog vochtige Clipin Extensions, gebruik dan een kam om het haar voorzichtig uit te kammen.
Doe de Clipin Extensions niet in als je gaat slapen terwijl ze nog nat zijn.
Laat de Clipin Extensions opdrogen of gebruik een föhn op de laagste stand.
Voorkom direct contact met zonlicht.

Killon Clipin extensions was instructies

Borstel je Clipin extensions eerst goed uit voor je ze wast.
Was de Clipin extensions tenminste één keer per week met shampoo en conditioner om vetheid te voorkomen.
Laat de shampoo eerst schuimen in je handen met warm water, masseer de shampoo vervolgens voorzichtig in de punten van de Clipin extensions. Zorg dat je de Clipin Extensions NIET hardhandig schrobt.
Spoel het haar uit met warm water tot er geen schuim meer vanaf komt.
Breng de conditioner in het haar en laat het 3-5 minuten intrekken. Spoel vervolgens uit met warm water.
Breng geen conditioner aan op de aanzet.
Dep de Clipin Extensions voorzichtig droog met een handdoek, zonder hardhandig te wrijven.