Coupe & Trends

Zomer 2019

Dames

De kapsels voor de dames zijn meer gelaagd. Het haar wordt enigszins ‘rommelig’ gedragen – zoals het haar wil vallen- Met stylingproducten wordt dit resultaat mooi geraffineerd.

Een lekker makkelijk kapsel zonder dat er veel tijd en moeite voor gedaan voor hoeft te worden. Lekker met de handen er door en klaar!

Heren

De heren laten een warrige stoere coupe laten zien. De jaren 50-look zien we bij de heren steeds vaker. Zeer kort opgeschoren zijkanten met kuif effecten en warrige boven partijen blijven een hot item. Dit vergt wel enige kundigheid (om het dagelijks weer in model te krijgen).

Kleuren

Zomer 2019

Dames

Koel-blond en pastel tinten zijn de hit van deze zomer! Licht zilver-grijs, apricot of soft-pink zijn de kleuren waarmee je gezien wilt worden.

Balliage effecten (van donker naar licht overlopend) is een trend die nu duidelijk doorzet.

Past jouw uitstraling meer met een donkerdere kleur dan hebben we een paar mooie nieuwe kleuren voor je zoals: donker-koper of hazelnoot-met-blond-nuance.

.

Heren

Voor de heren hebben we veel high-lights in koele blonde kleuren. Kleuren die slechts een paar tinten afwijken van de ‘eigen’ haarkleur – het vakantie effect – .

Van de kapper terug komen en de vraag krijgen of je terug komt van je zomervakantie!

Krullen

Zomer 2019

Hou je van krullen, dan ben je bij ons aan het juiste adres, onze specialisten realiseren de mooiste natuurlijke krullen voor je!  Zowel voor natuurlijk krullend haar als door ons gerealiseerde krullen hebben we de beste verzorgings producten in voorraad staan.

De ‘betonpaal’ blijft ons paradepaardje. Deze omvorming heeft een iets langere houdbaarheid van de slag (10 -12 weken). Het voordeel van deze ‘betonpaal’ is dat hetzelfde soepele resultaat als die van de jetting en de body wave geëvenaard wordt.

Ook voor gekleurd haar is het geen probleem om een omvorming te zetten. Wij hebben voor alle haarsoorten aparte vloeistoffen in huis, zonder prijsverschil. Dus iedereen krijgt de optimale behandeling voor zijn/haar haar. Zelfs als u erg droog of dor haar heeft hebben wij tegen bijbetaling een speciale zure vloeistof om het haar te permanenten.Deze maakt kapot haar zelfs iets mooier na de behandeling. 

De KILLON Clipin extensions echt haar zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van 100% Indiaas haar. KILLON selecteert alleen Remy gesorteerd haar, dit houdt in dat alle haarschubben in dezelfde richting staan. Hierdoor zullen de haren niet snel klitten of knopen en geeft het een mooie glanzende bos haar. De stevige clips maken het makkelijk de Clipin extensions te bevestigen.
We leren je de extensions zelf te plaatsen en snijden desgewenst de extensions op maat in je haar. Het is ook mogelijk jouw eigen haarkleur aan te passen aan de gekozen extensions.

Om de Killon Clipin extensions goed te onderhouden adviseren we de Clipin extensions te borstelen vanaf de haarpunten naar de aanzet. Trek NIET te hard aan het haar tijdens het borstelen. Serums houden het haar glimmend en zijdezacht, zorg dat je deze producten niet bij de aanzet aanbrengt.
Om de extensions te verzorgen gebruik je shampoo zonder proteïne zodat deze vocht inbrengend werkt. De extensions blijven zacht en soepel met een conditioner zonder keratine. Nadat het haar is gewassen adviseren wij om er een (weinig) olie in te doen (bijvoorbeeld Argan olie).


KILLON Clipin extensions drooginstructies

Spuit leave-in conditioner op de nog vochtige Clipin Extensions, gebruik dan een kam om het haar voorzichtig uit te kammen.
Doe de Clipin Extensions niet in als je gaat slapen terwijl ze nog nat zijn.
Laat de Clipin Extensions opdrogen of gebruik een föhn op de laagste stand.
Voorkom direct contact met zonlicht.

Killon Clipin extensions was instructies

Borstel je Clipin extensions eerst goed uit voor je ze wast.
Was de Clipin extensions tenminste één keer per week met shampoo en conditioner om vetheid te voorkomen.
Laat de shampoo eerst schuimen in je handen met warm water, masseer de shampoo vervolgens voorzichtig in de punten van de Clipin extensions. Zorg dat je de Clipin Extensions NIET hardhandig schrobt.
Spoel het haar uit met warm water tot er geen schuim meer vanaf komt.
Breng de conditioner in het haar en laat het 3-5 minuten intrekken. Spoel vervolgens uit met warm water.
Breng geen conditioner aan op de aanzet.
Dep de Clipin Extensions voorzichtig droog met een handdoek, zonder hardhandig te wrijven.