Krullen

Zomer 2015

De krul is weer helemaal terug van weg geweest.  Op een natuurlijke manier de valling en het volume in je haar hebben is een must het komende seizoen.  Ook de wat kleinere krulling in lange lagen komen weer terug.  Dankzij de moderne en goede producten van vandaag de dag is dit ook niet meer zo schadelijk voor het haar.  Wel heeft gepermanent haar een extra verzorging nodig daar het wel chemisch behandeld is.  Hier hebben wij een grote collectie verzorgingsproducten voor waar wij u graag in adviseren.

  De ‘betonpaal’ blijft ons paradepaardje. Deze omvorming heeft een iets langere houdbaarheid van de slag (10 -12 weken). Het voordeel van deze ‘betonpaal’ is dat hetzelfde soepele resultaat als die van de jetting en de body wave geëvenaard wordt.

Ook voor gekleurd haar is het geen probleem om een omvorming te zetten. Wij hebben voor alle haarsoorten aparte vloeistoffen in huis, zonder prijsverschil. Dus iedereen krijgt de optimale behandeling voor zijn/haar haar. Zelfs als u erg droog of dor haar heeft hebben wij tegen bijbetaling een speciale zure vloeistof om het haar te permanenten.Deze maakt kapot haar zelfs iets mooier na de behandeling.