Coupe & Trends

Zomer 2015

Dames

De kapsels voor de dames worden zeer geraffineerd. Extreme boblijnen zien we ook weer terug net als korte lagen naar lange lengtes toe gesneden. De modellen worden los maar netjes van structuur gedragen.

De kapsels krijgen een robuustere vorm, veel volume en veel structuur.

Heren

De heren mogen een warrige stoere coupe laten zien. De jaren 50-look zien we bij de heren steeds vaker. Zeer kort opgeschoren zijkanten met kuif effecten en warrige bovenpartijen zijn een hot item. Dit vergt wel enige kundigheid (om het dagelijks weer in model te krijgen.

Kleuren

Zomer 2015

Dames

Op dit moment zijn de kleuren blond, licht koper in vele schakeringen tot hazelnoot. We houden het subtiel, geen grote kleurverschillen in het haar.

Glans op het haar wordt het mode item. Hier zijn dan ook verschillende producten in verf en spoeling voor te krijgen.
Veel gezien ook: dip and dye.

Heren

Voor de heren zijn de vlakverdelingen in subtiele nuances ook weer van de partij deze zomer.  Ook de high/lights zien we weer veelvuldig terug.
Ook voor de heren geldt dat de kleuren levendig zijn en alles behalve saai!

Krullen

Zomer 2015

De krul is weer helemaal terug van weg geweest.  Op een natuurlijke manier de valling en het volume in je haar hebben is een must het komende seizoen.  Ook de wat kleinere krulling in lange lagen komen weer terug.  Dankzij de moderne en goede producten van vandaag de dag is dit ook niet meer zo schadelijk voor het haar.  Wel heeft gepermanent haar een extra verzorging nodig daar het wel chemisch behandeld is.  Hier hebben wij een grote collectie verzorgingsproducten voor waar wij u graag in adviseren.

  De ‘betonpaal’ blijft ons paradepaardje. Deze omvorming heeft een iets langere houdbaarheid van de slag (10 -12 weken). Het voordeel van deze ‘betonpaal’ is dat hetzelfde soepele resultaat als die van de jetting en de body wave geëvenaard wordt.

Ook voor gekleurd haar is het geen probleem om een omvorming te zetten. Wij hebben voor alle haarsoorten aparte vloeistoffen in huis, zonder prijsverschil. Dus iedereen krijgt de optimale behandeling voor zijn/haar haar. Zelfs als u erg droog of dor haar heeft hebben wij tegen bijbetaling een speciale zure vloeistof om het haar te permanenten.Deze maakt kapot haar zelfs iets mooier na de behandeling. 

De KILLON Clipin extensions echt haar zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van 100% Indiaas haar. KILLON selecteert alleen Remy gesorteerd haar, dit houdt in dat alle haarschubben in dezelfde richting staan. Hierdoor zullen de haren niet snel klitten of knopen en geeft het een mooie glanzende bos haar. De stevige clips maken het makkelijk de Clipin extensions te bevestigen.
We leren je de extensions zelf te plaatsen en snijden desgewenst de extensions op maat in je haar. Het is ook mogelijk jouw eigen haarkleur aan te passen aan de gekozen extensions.

Om de Killon Clipin extensions goed te onderhouden adviseren we de Clipin extensions te borstelen vanaf de haarpunten naar de aanzet. Trek NIET te hard aan het haar tijdens het borstelen. Serums houden het haar glimmend en zijdezacht, zorg dat je deze producten niet bij de aanzet aanbrengt.
Om de extensions te verzorgen gebruik je shampoo zonder proteïne zodat deze vocht inbrengend werkt. De extensions blijven zacht en soepel met een conditioner zonder keratine. Nadat het haar is gewassen adviseren wij om er een (weinig) olie in te doen (bijvoorbeeld Argan olie).


KILLON Clipin extensions drooginstructies

Spuit leave-in conditioner op de nog vochtige Clipin Extensions, gebruik dan een kam om het haar voorzichtig uit te kammen.
Doe de Clipin Extensions niet in als je gaat slapen terwijl ze nog nat zijn.
Laat de Clipin Extensions opdrogen of gebruik een föhn op de laagste stand.
Voorkom direct contact met zonlicht.

Killon Clipin extensions was instructies

Borstel je Clipin extensions eerst goed uit voor je ze wast.
Was de Clipin extensions tenminste één keer per week met shampoo en conditioner om vetheid te voorkomen.
Laat de shampoo eerst schuimen in je handen met warm water, masseer de shampoo vervolgens voorzichtig in de punten van de Clipin extensions. Zorg dat je de Clipin Extensions NIET hardhandig schrobt.
Spoel het haar uit met warm water tot er geen schuim meer vanaf komt.
Breng de conditioner in het haar en laat het 3-5 minuten intrekken. Spoel vervolgens uit met warm water.
Breng geen conditioner aan op de aanzet.
Dep de Clipin Extensions voorzichtig droog met een handdoek, zonder hardhandig te wrijven.

Prijslijst

2015
Behandeling Prijs
Pony knippen €7,50
Knippen tot en met 11 jaar €15,00
Tondeuse €15,00
Knippen dames of heren €26,50
Wassen + knippen + drogen €33,00
Wassen + knippen + drogen + mouse of wax €35,00
Wassen + knippen + drogen + afwerken €43,00
Wassen + knippen + föhnen €47,50
Wassen + knippen + watergolf €47,50
Wassen + drogen + afwerken met krulborstel €29,50
Watergolf €31,50
Fohnen €31,50
3/4 Permanent €72,50
Permanent – kort haar €77,00
Permanent – half lang haar €83,50
Permanent – lang haar €100,00
Opsteken €30,00
Vlechten €17,50
Behandeling Prijs
Kleurspoeling vanaf * €27,50
Uitgroei kleuren/verven – kort haar vanaf * €33,50
Blonderen – kort haar vanaf * €33,50
So pure verf (inclusief) vanaf * €42,50
Uitgroei kleuren/verf – lang haar vanaf * €52,50
High lights vanaf * €23,50
Low lights vanaf * €23,50
Coupe soleil – deel vanaf * €31,00
Coupe soleil vanaf * €44,00

* De “vanaf” prijzen zijn afhankelijk van de lengte of de kwaliteit van uw haar. We hopen dat u begrijpt dat het voor ons erg lastig om hiervoor op afstand een exacte prijs te geven.
U kunt vrijblijvend even binnenlopen en we geven u graag vrijblijvend advies en een exacte prijs VOORAF aan de behandeling.